Wat ik doe
Contactgegevens
Bedrijven
Particulieren
Plaagdieren

Wat ik doe

RattenIn uw directe woonomgeving leven tientallen soorten dieren en insecten die soms het woonplezier vergroten, zoals allerlei soorten vogels of een egeltje die ’s avonds over het terras scharrelt. Maar helaas zijn er ook soorten die uw woongenot danig kunnen verpesten, zoals ratten, muizen, wespen enz.

Om een plaag goed aan te kunnen pakken is het belangrijk om eerst vast te stellen met welk plaagdier we te maken hebben. Daarnaast is kennis van het gedrag en de levenswijze van het plaagdier zeer belangrijk. Zodra bekend is met welk plaagdier we te maken hebben is het zoeken naar de oorzaak van de plaag al een stuk eenvoudiger. Is de oorzaak eenmaal gevonden dan is het in de meeste gevallen niet moeilijk meer om de overlast blijvend op te lossen.

Lang niet altijd is hierbij de inzet van bestrijdingsmiddelen noodzakelijk, vaak is het nemen van weringmaatregelen al afdoende om de overlast weg te nemen. Zoals bv. het onbereikbaar maken van eetbaar afval of het dichten van doorgangen, zodat plaagdieren niet meer in uw woning of bedrijf kunnen komen.Wespen

Zwiers Ongediertebestrijding kan u helpen plaagdieren overlast niet alleen te bestrijden, maar geeft u ook advies om herhaling van de overlast te voorkomen.

Want tenslotte is voorkomen is beter dan bestrijden.

Zwiers Ongediertebestrijding heeft als werkgebied Zo – Drenthe en is bereikbaar onder telefoonnummer:
0524-551659 en via info@zwiers-ongediertebestrijding.nl