Wat ik doe
Contactgegevens
Bedrijven
Particulieren
Plaagdieren

Bedrijven

Mierennest van de glanzende houtmier in een kruipruimte van een bedrijf
Met het oplossen van problemen van alle soorten plaagdieren bij bedrijven en instellingen kan Zwiers Ongediertebestrijding u ook van dienst zijn. Plaagdieren kunnen zijn: ratten, muizen en allerlei soorten insecten, zoals wespen, voorraadinsecten, kakkerlakken, papiervisjes, mieren, muggen, rioolvliegjes enz., maar ook vogels,marters en vleermuizen.

Om voor uw bedrijf of instelling de beste oplossing te bieden is een onderzoek ter plaatse noodzakelijk. Als eerste dient vastgesteld te worden met welk plaagdier we te maken hebben. Daarna zal er een onderzoek moeten plaatsvinden om de oorzaak van de plaag op te sporen. Aan de hand van het onderzoek maken wij een stappenplan om het probleem aan te pakken en geven wij u advies om herhaling van de plaag te voorkomen.

Dit stappenplan bevat de volgende onderdelen:

Ook is het mogelijk om voor uw bedrijf of instelling een inspectiecontract met ons af te sluiten, voor het periodiek inspecteren en bestrijden van plaagdieren. U heeft zelf de keus om te bepalen voor welke plaagdieren u een inspectiecontract wenst af te sluiten. De frequentie van de controles zijn afhankelijk van uw bedrijfssituatie. U kunt hiervoor vrijblijvend een offerte aanvragen.


Bel voor een afspraak of een offerte naar Zwiers ongediertebestrijding 0524-551659 of via de E-mail: info@zwiers-ongediertebestrijding.nl.